Відгуки workfreelance.org.ua від користувачів (фейкова фріланс біржа)

1.5 2 голоси
Рейтинг читачів

Сайт https://workfreelance.org.ua називає себе фріланс майданчиком і пропонує різноманітні замовлення за великі гроші для виконавців.
Сайт шахрайський, обман, лохотрон.

Нема контактних даних. Нема кому подзвонити, всі дані приховані. Рахунок не зареєстрований у податковій, просто приватна підставна особа.

Відвідувачу пропонується зареєструватися на майданчику та брати замовлення на виконання. Оплата велика. Як тільки ви зареєструвалися, замовлення ви все одно не зможете взяти, оскільки потрібно купити преміум доступ. Коштує багато.

Приклади фейкових замовлень:

Потрібно надрукувати текст у WORD. 639 сторінок

Потрібно надрукувати текст у WORD (текст російською, рукописний) 639 сторінок перенести з паперу на комп'ютер Термін 33 дні. Бюджет: 26000грн - старий обман з оцифруванням. сьогодні навіть найбюджетніший смарфтон робить це. Просто вмикаємо камеру, наводимо на сторінку, тиснемо відсканувати текст і вуаля, вся сторінка в електронному вигляді, нічого передруковувати. Старий обман для лохів, але є відсталі, котрі вірять, що за це платитимуть великі гроші. Така робота максимум 100 гривень коштує.

Тексти
26 000 грн. Необхідно наповнити сайт товарами ( 2824 позиції товарів )

Наш сайт на prom.ua, вже створений і готовий до роботи, необхідно його наповнити нашими дитячими товарами, товарів 2824 позиції. Весь матеріал є, фото, текст, ціна товару, потрібно магазин наповнити цими

25 000 грн. Написати опис для 179 товарів (іграшки дитячі) - серйозно, просто розмістити матеріал за 29 тисяч гривень?

Висновок

Як тільки ви поведетеся і купите преміум, замовлення ви все одно не візьмете, він або буде зайнятий іншим виконавцем, або одного платежу вам не вистачить і вимагатимуть сплатити ще й так і без кінця.

Загалом вас розвідки на три тисячі гривень, і нічого ви не отримаєте.

Це фейківка фріланс майданчик. Нікому не треба робити таку пльову роботу та ще й такі гроші.

Та й інші замовлення – обман. Немає таких цін.

Сайт https://workfreelance.org.ua також відомий під іншими назвами, але весь дизайн той самий. Шахраї просто змінюють назви.

admin